måndag, september 10, 2007

GODT VAL

Så er dagen her...10.september 2007 - valdagen for kommune og fylkestinget. Har du bestemt kva du vil stemma?? Når det beste frå sosialdemokratiets fokus på fellesskapet og høgresidens tankar om den einskildes fridom, ansvar og muligheter forankres i eit kristent verdigrunnlag, så får du mitt parti som KRF.
KrF er unikt og designa for mennesker som legg stor vekt på ikkje-materielle verdier ( i motsetning til sosialisme og liberalisme)
Vi vil skape eit varmere samfunn i Lindås kommune og vil representera ein tredje veg også i lokalpolitikken

· KrF løfter fram mennesket som unikt og verdifullt uavhengig av ytre omstendigheter. Alle har samme verdi.

· KrF tar heile mennesket på alvor og lar det gjenspeile seg i politikken for barn, ungdommer og voksne. Nestekjærleiken skal prege forholdet mennesker i mellom.

· KrF har eit verdigrunnlag som er forankra i noko anna enn skiftende menneskelege ideer og filosofier. Dette verdigrunnlaget utfordrer oss til i bidra til ein rettferdig fordeling av verdas resurser.

· KrF har praktiske, truverdige løysingar

KrF - Lindås sine lokalpolitikarar vil vere folkevalgte for deg, og vi vil lytte til dine synspunkt og ta dei med i vurderingane når saker skal avgjerast. Vi kan ikkje love at det alltid blir slik ein ynskjer, då vi må sjå heile kommunen under eitt og vere med til ei fordeling av ressursane som er rettferdig. Ha eit godt val og hugs det kjem dagar etter valet også, så forstyrr oss gjerne med dine synspunkt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulere med ordførervervet! Håper det blir ett fint sammarbeid mellom KrF, Høgre og FrP. Håper på 4 positive år med ett borgerlig flertall.
Lykke til!

Helsing
Andreas Dyngen

Astrid Aarhus Byrknes sa...

Takk skal du ha Andreas. Ser frem til et godt samarbeid i perioden med god og bærekraftig politikk for Lindås.

Anonym sa...

Gratulerer med ordførarvervet og lukke til i arbeidet.

Anonym sa...

Eg vil gratulera deg med ordførarvervet. Det var litt overraskande, men veldig gledeleg. Håpar det blir eit godt sammarbeid, med ein god Krf-profil!

Astrid Aarhus Byrknes sa...

Takk for gode ord. ja, KrF vil samarbeide til det beste for innbyggjarane i kommunene. Vi vil sjølvsagt setje vår Krf profil på det samarbeidet, og det vil nok Høgre og FrP gjere også med sin politikk. Vi har tru for dette, og vi ser fram til å starte jobben!

FR sa...

Gratulerer! Dette er jo helt fantastisk!!!!!!!!! Utrolig moro. Lindås trenger en frisk, dyktig og visjonær ordfører som deg Astrid.

Utrolig gøy!! Gratulerer!!

Astrid Aarhus Byrknes sa...

takk skal du ha Filip! satte stor pris på din hilsen. Lykke til i bergen, jeg følger spent med!