fredag, oktober 31, 2008

Juvikstølen barnehage opnaOnsdag hadde vi formell opning av vår nye kommunale barnehage JUVIKSTØLEN. Ein 6 avdelings barnehage i flotte omgivelser med eit kompetent personell og leiing. Ein dag med fest og glede, klovebesøk og klipping av snor som denne gong var eit hoppetau! Eg og ei lita jente fekk den ære å klippe snora, og det var høgtid over seremonien! Etterpå var det pølsefest og smørbrød, kake og presanger! Her kjem eit lite utdrag frå talen min ved opninga. Så må de alle ha ei god helg.
Hei alle sammen, barn og voksne.
TALE:
I dag er det fest og glede i Juvikstølen barnehage. Gratulera med dagen alle sammen.
Ein stor og fin barnehage nesten midt i naturen, og allikevel heilt sentralt plassert.
Allerede etter bare ca 2 og ein halv månad med drift så ser det ut for meg at her er trivselen på topp i ein etterlengta barnehage for mange. Så er her og blitt kjempefint.
Når det nå blir vinter og surt og kaldt ute då er det godt å ha gode basar å vere inne på, men når dagane er fine så er det godt at ein har uteplass og leikeplass både rett utenfor barnehagen og ute i naturen.
Det er ikkje kvar dag at vi kan opne ein splitter ny barnehage i kommunen. Ein barnehage til glede for barna, foreldrene, men også ein viktig og god arbeidsplass for personalet.
Trives dei ansatte så trives barna!

Her i Juvikstølen barnehage er der alle forutsetningar for trivsel, kreativitet, utvikling og glede. Trygghet og trivsel er viktige element i ein barnehage, og kvar dag er like viktig.

Innholdet er det personalet som skaper i lag med barna og foreldrene, og innholdet er like viktig som gode bygningar, inventar og utstyr.

Ein stor dag er det, og ei stor glede for meg å vere her i lag med dykk alle.
Eg er sikker på at barna har det fint her med eit godt og utviklande pedagogisk tilbud og masse lek og utforsking.
Skal sjå det blir mange forskarar i framtida som starta sin karriere i Juvikstølen..ser der er masse spennande leker og saker og ting som kan tyde på det!

Lukke til og gratulera med dagen.

Ingen kommentarer: